Politika Privatnosti

Ova je politika privatnosti sastavljena kako bi bolje poslužila onima koji se brinu o tome kako se njihovi 'Osobni podaci' (PII) koriste na mreži. PII, kako je opisano u američkom zakonu o privatnosti i sigurnosti podataka, informacije su koje se mogu koristiti samostalno ili s drugim informacijama za identificiranje, kontaktiranje ili pronalazak jedne osobe ili za identificiranje pojedinca u kontekstu. Molimo pažljivo pročitajte našu politiku privatnosti kako biste stekli jasan uvid u način na koji prikupljamo, koristimo, štitimo ili na drugi način obrađujemo vaše osobne podatke u skladu s našim web mjestom.
  • Svi podaci o kreditnim / debitnim karticama i osobni podaci NEĆE biti pohranjeni, prodani, dijeljeni, iznajmljeni ili iznajmljeni trećim stranama. 
  • Pravila i uvjeti i odredbe web mjesta mogu se povremeno mijenjati ili ažurirati u skladu sa zahtjevima i standardima. Stoga se potiče kupce da često posjećuju ove odjeljke kako bi bili informirani o promjenama na web mjestu. Izmjene će stupiti na snagu na dan objavljivanja.
  • Neke od oglasa koje vidite na web-lokaciji odabrane su i isporučene od strane trećih strana, kao što su oglasne mreže, agencije za oglašavanje, oglašivači i davatelji usluga segmenta publike. Te treće strane mogu prikupljati informacije o vama i vašim aktivnostima na mreži, bilo na web-lokaciji ili na drugim web-lokacijama, putem kolačića, web-pratilica i drugih tehnologija u nastojanju da razumiju vaše interese i dostave vam oglase koji su prilagođeni vašim interesima. Imajte na umu da mi nemamo pristup ili kontrolu nad informacijama koje te treće strane mogu prikupiti. Praksa informacija tih trećih strana nije obuhvaćena ovim pravilima o privatnosti. 

Koje osobne podatke prikupljamo od ljudi koji posjećuju naš blog, web stranicu ili aplikaciju?

Prilikom naručivanja ili registracije na našim stranicama, možda će se od vas tražiti da unesete svoje ime, adresu e-pošte, poštansku adresu, telefonski broj, podatke o kreditnoj kartici, broj socijalnog osiguranja ili druge detalje kako bi vam pomogli u vašem iskustvu.
Kada prikupljamo podatke?
Prikupljamo podatke od vas kada se registrirate na našim stranicama, naručimo narudžbu, pretplatimo se na newsletter, ispunjavamo obrazac, koristimo Live Chat, otvaramo ulaznicu za podršku ili unosimo informacije na našim stranicama.
Kako koristimo vaše podatke?

Mi svibanj koristiti informacije koje prikupljamo od vas kad se registrirate, obavite kupnju, prijavite se za naš newsletter, odgovorite na ankete ili marketinške komunikacije, surfati web, ili koristiti neke druge stranice ima na sljedeće načine:

      Da biste prilagodili svoje iskustvo i omogućili nam da damo vrstu sadržaja i ponude proizvoda u kojima vas najviše zanima.
      Da biste poboljšali našu web stranicu kako biste bolje služili.
      Da bismo vam pružili bolju uslugu u odgovoru na vaše zahtjeve za korisničkim uslugama.
      Upravljati natječajem, promocijom, istraživanjem ili drugim značajkom web mjesta.
      Brzo obraditi transakcije.
      Tražiti ocjene i recenzije usluga ili proizvoda
      Da biste ih pratili nakon korespondencije (live chat, e-mail ili telefonske upite)

Kako bi zaštitili svoje podatke?

Naša web stranica se redovito pregledava za sigurnosne rupe i poznate ranjivosti kako bi vaš posjet našim stranicama bio što sigurniji.

Koristimo redovito skeniranje zlonamjernog softvera.

Vaši osobni podaci sadržani su iza zaštićenih mreža i dostupni su samo ograničenim brojem osoba koje imaju posebna prava pristupa takvim sustavima i koja su potrebna kako bi informacije ostale povjerljive. Osim toga, sve osjetljive / kreditne informacije koje ste dostavili kriptirane su putem tehnologije Secure Socket Layer (SSL).
Mi provodimo različite sigurnosne mjere kada korisnik unosi narudžbu, šalje ili pristupi njihovim informacijama kako bi zadržao sigurnost vaših osobnih podataka.
Sve se transakcije obrađuju putem providera pristupnika i nisu pohranjene niti obrađene na našim poslužiteljima.

Koristimo li "kolačiće"?

Ne upotrebljavamo kolačiće radi praćenja
Možete odabrati da vas računalo upozori svaki put kad se šalje kolačić ili možete isključiti sve kolačiće. To radite u postavkama preglednika. Budući da se preglednik malo razlikuje, pogledajte Izbornik pomoći svog preglednika kako biste naučili ispravan način izmjene kolačića.
Ako isključite kolačiće, neke značajke koje vašu web-lokaciju čine učinkovitijom možda neće ispravno funkcionirati. koji vašu web-lokaciju čine učinkovitijom i možda neće ispravno funkcionirati.
Objavljivanje treće strane

Ne prodajemo, ne trgujemo ili na bilo koji drugi način prenosimo vanjske strane vaše osobne podatke, osim ako korisnike ne dostavimo unaprijed. To ne uključuje partnere koji poslužuju web stranice i druge strane koje nam pomažu u upravljanju našom web stranicom, poslovanju ili pružanju usluga našim korisnicima, sve dok se te strane dogovore da će ove podatke čuvati u tajnosti. Također možemo objaviti informacije kada je objavljivanje prikladno u skladu sa zakonom, provedbom pravila o našim web mjestima ili zaštitom naših, tuđih prava, imovine ili sigurnosti.

Međutim, ne-osobne podatke posjetitelja svibanj biti pod uvjetom da ostale stranke za marketing, oglašavanje, ili druge koristi.

Veze trećih strana

Povremeno, prema našem nahođenju, možemo uključiti ili ponuditi proizvode ili usluge trećih strana na našoj web-lokaciji. Te web-lokacije trećih strana imaju zasebna i neovisna pravila o privatnosti. Stoga mi nismo odgovorni za sadržaj i aktivnosti tih povezanih stranica. Ipak, nastojimo zaštititi integritet naše web-lokacije i pozdraviti sve povratne informacije o tim web-lokacijama.

Google

Googleovi zahtjevi za oglašavanje mogu se sažeti pomoću Googleovih načela oglašavanja. Oni se stavljaju na mjesto kako bi pružili pozitivno iskustvo za korisnike. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=en

Mi koristimo Google AdSense oglašavanje na našim web stranicama.
Google kao nezavisni dobavljač koristi kolačiće za posluživanje oglasa na našoj web stranici. Googleova upotreba DART kolačića omogućuje mu prikazivanje oglasa našim korisnicima na temelju prethodnih posjeta našoj web stranici i drugim web mjestima na Internetu. Korisnici mogu isključiti upotrebu DART kolačića posjetom Googleovim pravilima o privatnosti i mreži sadržaja.
Uveli smo sljedeće:
      Izvješćivanje o pojavljivanjima na Google prikazivačkoj mreži
      Izvješćivanje o demografskim podacima i interesima
      Integracija platforme DoubleClick
Zajedno s dobavljačima treće strane kao što je Google upotrebljavaju kolačiće prve strane (kao što su kolačići Google Analyticsa) i kolačiće treće strane (poput DoubleClick kolačića) ili druge identifikatore treće strane, za prikupljanje podataka o interakcijama korisnika s pojavljivanja oglasa i druge funkcije servisnih usluga koje se odnose na našu web stranicu.
Isključivanju:
Korisnici mogu postaviti postavke za način na koji vam Google oglašava na stranici Postavke oglasa. Alternativno, možete se isključiti ako posjetite stranicu za isključivanje mrežne oglašivačke inicijative ili pomoću dodatka za isključivanje usluge Google Analytics.
COPPA (Djeca Online Privacy Protection Act)

Kada je riječ o prikupljanju osobnih podataka djece mlađe od 13 godina, Zakon o zaštiti privatnosti djece na mreži (COPPA) stavlja roditelje pod kontrolu. Federalno povjerenstvo za trgovinu, američka agencija za zaštitu potrošača, provodi pravilo COPPA, koje propisuje što operateri web stranica i internetskih usluga moraju učiniti kako bi zaštitili dječju privatnost i sigurnost na mreži.

Ne posebno se oglašavamo djeci mlađoj od 13 godina.

Fer informacijske prakse

Načela Fair Information Practices čine okosnicu zakona o privatnosti u Sjedinjenim Američkim Državama, a koncepti koje oni sadrže imaju značajnu ulogu u razvoju zakona o zaštiti podataka širom svijeta. Razumijevanje principa pravedne prakse informacija i njihova primjena ključno je za usklađivanje s različitim zakonima o privatnosti koji štite osobne podatke.

Da bismo bili u skladu s Fair Information Practices-om, poduzimamo sljedeće reakcijske mjere, ukoliko dođe do kršenja podataka:
Obavijestit ćemo vas e-poštom
      Unutar 7 radnih dana
Obavijestit ćemo korisnike putem obavijesti na licu mjesta
      Unutar 7 radnih dana
Također se slažemo s načelom individualne pobude koja zahtijeva da pojedinci imaju pravo zakonito ostvarivati ​​primjenjiva prava protiv skupljača podataka i obrađivača koji se ne pridržavaju zakona. Ovo načelo zahtijeva ne samo da pojedinci imaju ovršiva prava protiv korisnika podataka, već i da se pojedinci pribjegnu sudovima ili vladinim agencijama da istraže i / ili progone nepoštivanje podataka od strane procesora podataka.

Zakon CAN-SPAM

CAN-SPAM Zakon je zakon koji određuje pravila za komercijalnu e-poštu, utvrđuje zahtjeve za komercijalne poruke, daje primateljima pravo da e-poštu prestanu od njihova slanja i navodi teške kazne za prekršaje.

Prikupljamo vašu adresu e-pošte kako bismo:
      Pošaljite informacije, odgovorite na upite i / ili druge zahtjeve ili pitanja
      Obrada naloga i slanje informacija i ažuriranja koja se odnose na narudžbe.
      Pošaljite vam dodatne informacije vezane uz vaš proizvod i / ili uslugu
      Tržište na našu mailing listu ili nastavite slati e-poštu našim klijentima nakon što se dogodila izvorna transakcija.
Kako bismo bili u skladu s CAN-SPAM, prihvaćamo sljedeće:
      Ne upotrebljavajte lažne ili obmanjujuće teme ili adrese e-pošte.
      Odredite poruku kao oglas na neki razuman način.
      Uključite fizičku adresu našeg poslovanja ili sjedišta web mjesta.
      Pratite usluge trećih strana za marketing e-pošte radi usklađenosti, ako se koristi.
      Poštovanje brzo isključuje / odjavljuje zahtjeve.
      Dopustite korisnicima otkazati pretplatu pomoću veze pri dnu svake e-pošte.

Ako u bilo kojem trenutku želite otkazati pretplatu na primanje budućih poruka e-pošte, pošaljite nam e-poruku na adresu
      Slijedite upute na dnu svake poruke e-pošte.

i odmah ćemo vas ukloniti SVE Dopisivanje.

Kontaktirajte nas

Ako imate pitanja u vezi s ovim pravilima o privatnosti, možete nas kontaktirati pomoću dolje navedenih informacija.

VooTours Turizam LLC

Izgradnja br. 2, M4,

Biciklistička zgrada AL Hamra,

Zayed prva ulica,

Iza Subaru Showrooma,

PO 25640, Abu Dabi

[e-pošta zaštićena]

P: + 971 25 505080

F: + 971 25 505030

M: + 971505098987

Zadnji uređeno na 2019-03-11